De praktijk

Onze praktijk

Zorg op maat

Wij voeren met veel passie ons vak uit en zien zwangerschap en bevalling als een natuurlijk proces. We willen jou en je partner zoveel mogelijk voorbereiden op wat komen gaat door informatie en uitleg te geven en natuurlijk vertrouwen. Zodat je op je eigen manier kan en mag bevallen zoals je dat graag wenst. Thuis of in het ziekenhuis, in bed of in bad, met of zonder pijnbestrijding…er is heel veel mogelijk.

Tevens is het onze taak om tijdig de symptomen te signaleren van medische risico’s en daar een zorgplan op maat voor te maken.

Samen gaan we voor een gezonde moeder, een gezond kind en ouders die tevreden kunnen terugkijken op de zwangerschap, bevalling en kraamtijd!

Wij hebben een prettige samenwerking met de ziekenhuizen, kraamcentra en andere professionals uit de buurt. We werken samen met zowel het MST, SKB als het ZGT, de verschillende kraamzorgorganisaties en andere professionals in onze regio.

Eventuele broertjes en zusjes zijn van harte welkom tijdens de controles bij onze praktijk.

Laagdrempelig

Persoonlijk

Enthousiast

Vestigingen

Onze verloskundigenpraktijk is gevestigd in het centrum van Haaksbergen. Wij beschikken over een eigen echoapparaat. Ook houden we spreekuur in Eibergen

Ons werkgebied is Haaksbergen, Eibergen, Rekken, Sint Isidorushoeve, Rietmolen, Buurse, Boekelo, Beckum.

Mocht je niet in een van deze plaatsen wonen en toch graag zorg van ons ontvangen neem dan contact met ons op dan kijken we wat er mogelijk is.