Studenten

Studenten

Om de verloskunde in Nederland op een hoog kwaliteitsniveau te houden, is veel praktijkervaring nodig voor toekomstig verloskundigen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat studenten de mogelijkheid hebben om stage te lopen in een verloskundigenpraktijk.

Wij werken voornamelijk met de Academie verloskunde uit Maastricht samen. De studenten lopen mee tijdens spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Afhankelijk van het leerjaar van de student, zal er alleen worden meegekeken, of zullen ook handelingen door de student worden verricht onder supervisie van één van ons. Indien je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit uiteraard aan ons kenbaar maken.

Als er een student in onze praktijk stageloopt, zullen wij dit op deze site en social media melden.

Wij hopen dat onze studenten veel van jullie mogen leren, want zonder ervaring… geen verloskundigen!

Hallo allemaal!
 
Mijn naam is Shannon Hogenberk, ik ben 23 jaar, kom uit Rekken en ik ben vierdejaars verloskunde student aan de academie verloskunde in Maastricht. In het weekend ben ik aan het werk als bevallingsassistent in de regio Winterswijk
en soms Enschede, spreek ik af met vrienden en vriendinnen of ben ik druk bezig met mijn studie. Daarnaast wandel ik graag met onze honden of haak ik knuffeltjes.
 
Vanaf 19-04-2021 kom ik hier stage lopen bij het Uilennest.
Je kan me tijdens verschillende situaties tegenkomen; tijdens het spreekuur, kraamvisites en je bevalling.
 
Ik hoop veel te mogen leren en te mogen zien tijdens deze stage.
 
Mocht je liever niet hebben dat ik aanwezig ben bij een van deze situaties, geef dit dan aan, hier heb ik alle respect voor.