Wie zijn wij

Maak kennis met ons team

Barbara Steverink

Sinds 2004 ben ik verloskundige en na waargenomen te hebben in Winterswijk ben ik sinds 2005 werkzaam bij Het Uilennest. Ik heb zelf mogen ervaren hoe bijzonder het is om moeder te worden.  Samen met mijn man hebben we 4 kinderen. Eva (2007) Robbe (2009) Fien (2013) en Pleun (2015)

Hoe vaak ik nu ook al een zwangerschap en bevalling heb mogen begeleiden toch blijf ik mij verwonderen. Verwonderen over hoe uit een paar cellen een kindje kan ontstaan. Verwonderen over de kracht die vrouwen hebben ondanks soms alle onzekerheden die bij zwangerschap, bevalling en ouderschap horen. Verwonderen over hoe 2 mensen ouders worden. Het blijft steeds opnieuw een wonder. Ik wil je dan ook graag begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd en vind het belangrijk dat je daarbij vrij bent om keuzes te maken die voor jou en je partner belangrijk zijn.  Zo hoop ik dat je later terug kan kijken op een mooie en bijzondere tijd in je leven.

Petra Heuts

Hoi, Ik ben Petra en zal me even voorstellen aan jullie.

Ik ben geboren en opgegroeid in Zuid-Limburg. In 2007 kwam na hard werken mijn jarenlange droom uit. Ik mocht mij verloskundige noemen!

Mijn eindstage was in Haaksbergen en sindsdien is het gezellige Twente en Achterhoek niet meer weg te denken, eerst als waarneemster en sinds 2010 ben ik mede-eigenaar van de praktijk.

Inmiddels ben ik zelf in 2016 en 2019 bevallen van twee dochters, Nine en Fenne en mocht ik dus kennismaken met de andere kant van mijn mooie beroep.

Wat ik belangrijk vind in m’n vak is dat vrouwen en hun partners met een goed gevoel terugkijken op hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd én op de zorg die ze hebben gekregen. Ook al loopt het soms anders dan je had gewild of gehoopt, maar dat je trots bent op jezelf. Met als doel een gezonde moeder en een gezonde baby, hier draag ik graag aan bij.

Ellen Bos

Ik ben Ellen, sinds 2018 assistente bij Het Uilennest. Ik woon samen met mijn man en onze 2 kinderen in St Isidorushoeve. Ik heb als verpleegkundige in het Ziekenhuis gewerkt en daarna in verschillende settingen binnen de zorg.

Voor mij ligt de uitdaging om in deze praktijk werkzaam te zijn vooral in het alert en onderzoekend blijven. Daarmee bedoel ik dat als ik één van onze cliënten spreek, ik altijd goed oplet hoe het écht met haar gaat. Gaat het bijvoorbeeld om ‘onschuldige’ zwangerschapskwaaltjes of moet er direct actie ondernomen worden. Ik wil hierbij graag een luisterend oor bieden.

Alies Veldhuis

Hoi! Ik ben Alies, geboren in Wierden en wonend in Hengelo. Nadat ik ruim twee jaar als apothekersassistente heb gewerkt, heb ik besloten om mijn droom te volgen en ben ik de opleiding Verloskunde gestart in Rotterdam. Na het behalen van mijn diploma in 2015, ben ik direct als waarneemster aan de slag gegaan bij verschillende praktijken in de regio Twente. Vanaf juni 2016 regelmatig bij het Uilennest en sinds 2020 ben ik hier met veel plezier vaste waarneemster.

Ik besef mij elke dag wat voor prachtig beroep ik mag uitoefenen. Geen dienst of spreekuur is hetzelfde, maar ook geen zwangere is hetzelfde en dat houdt het leuk en uitdagend. Ik vind het belangrijk dat jullie je vrij voelen om alles te kunnen zeggen en vragen om jullie zo op een passende wijze te begeleiden tijdens een van de bijzonderste en spannendste periodes in jullie leven.

Graag tot ziens in de praktijk!

Gina van West

Hi! Ik ben Gina, geboren in Tiel en woonachtig in Winterswijk. Vanwege de liefde ben ik een paar jaar geleden naar het oosten van het land verhuisd. Sinds juli 2020 mag ik mijzelf verloskundige noemen en ben ik direct aan het werk gegaan als waarneemster. In zowel Amersfoort als in Borculo heb ik na mijn studie gelijk ervaring op mogen doen, wat ontzettend fijn was. Naast mijn werk bij Het Uilennest werk ik ook als waarneemster in Borculo.

Zwanger mogen worden en zijn, is iets wonderbaarlijks. Dat realiseer ik mij keer op keer. Iedere zwangere vrouw is anders en heeft bepaalde wensen en behoeften. Daar wil ik de zorg graag op afstemmen, zodat vrouwen zich gehoord voelen en we samen kunnen kijken naar wat het beste bij jou past. Het vak is divers en heeft veel uitdagingen, wat maakt dat geen een dag hetzelfde is. Dat vind ik fijn en brengt mij veel positieve energie. Ik hoop jullie te mogen begeleiden in deze mooie en bijzondere tijd in jullie leven. Want dat is het! Graag tot ziens.