Wie zijn wij

Maak kennis met ons team

Barbara Steverink

Sinds 2004 ben ik verloskundige en na waargenomen te hebben in Winterswijk ben ik sinds 2005 werkzaam bij Het Uilennest. Ik heb zelf mogen ervaren hoe bijzonder het is om moeder te worden.  Samen met mijn man hebben we 4 kinderen. Eva (2007) Robbe (2009) Fien (2013) en Pleun (2015)

Hoe vaak ik nu ook al een zwangerschap en bevalling heb mogen begeleiden toch blijf ik mij verwonderen. Verwonderen over hoe uit een paar cellen een kindje kan ontstaan. Verwonderen over de kracht die vrouwen hebben ondanks soms alle onzekerheden die bij zwangerschap, bevalling en ouderschap horen. Verwonderen over hoe 2 mensen ouders worden. Het blijft steeds opnieuw een wonder. Ik wil je dan ook graag begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd en vind het belangrijk dat je daarbij vrij bent om keuzes te maken die voor jou en je partner belangrijk zijn.  Zo hoop ik dat je later terug kan kijken op een mooie en bijzondere tijd in je leven.

Petra Heuts

Hoi, Ik ben Petra en zal me even voorstellen aan jullie.

Ik ben geboren en opgegroeid in Zuid-Limburg. In 2007 kwam na hard werken mijn jarenlange droom uit. Ik mocht mij verloskundige noemen!

Mijn eindstage was in Haaksbergen en sindsdien is het gezellige Twente en Achterhoek niet meer weg te denken, eerst als waarneemster en sinds 2010 ben ik mede-eigenaar van de praktijk.

Inmiddels ben ik zelf in 2016 en 2019 bevallen van twee dochters, Nine en Fenne en mocht ik dus kennismaken met de andere kant van mijn mooie beroep.

Wat ik belangrijk vind in m’n vak is dat vrouwen en hun partners met een goed gevoel terugkijken op hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd én op de zorg die ze hebben gekregen. Ook al loopt het soms anders dan je had gewild of gehoopt, maar dat je trots bent op jezelf. Met als doel een gezonde moeder en een gezonde baby, hier draag ik graag aan bij.

Shannon Hogenberk

Hallo allemaal!

Ik zal mij even kort voorstellen: mijn naam is Shannon Hogenberk, precies geboren op de uitgerekende datum en sinds september 2021 mag ik mij verloskundige noemen! Ik ben geboren in Ede en in 2008 verhuisd naar Rekken. Sinds oktober woon ik in St. Isidorushoeve samen met mijn vriend.

In april 2021 maakte ik kennis met het Uilennest. Ik heb 20 weken stage gelopen bij deze leuke praktijk en er uiteindelijk ook mogen afstuderen. Na mijn afstuderen heb ik bij een aantal praktijken gewerkt, waaronder ook bij het Uilennest.

Na wat gesnuffeld te hebben bij verschillende praktijken, ben ik blij dat ik per januari 2022 volledig bij het Uilennest aan de slag mag. 

Ik kan mij geen mooier beroep voorstellen dan verloskundige: ouders begeleiden in de transitie naar het ouderschap en daarbij passende zorg per individu geven en hierbij ook te luisteren naar de wensen van de cliënt zelf. Daarnaast plaats ik ook sinds 2023 de spiralen en het hormoonstaafje, wat ik een ontzettend leuke toevoeging vind aan mijn werk. 

 Als ik tijdens de visites hier door het mooie Achterhoek/Twente rij, kan ik alleen maar genieten van de mooie omgeving en dankbaar zijn dat ik hier mag komen werken!

 Groeten Shannon

Loes

Hoi (aanstaande) ouder(s)!
 
Ik zal mij even voorstellen: Mijn naam is Loes Temming.
Nadat ik mijn opleiding in Amsterdam heb afgerond ben ik weer terug verhuist naar het mooie oosten van het land. Ik kom zelf uit Mariënvelde dus omgeving Achterhoek/Twente voelt voor mij echt als thuis. Ik ben dan ook erg blij dat ik hier aan de slag mag gaan!
 
Keer op keer vind ik het weer bijzonder en speciaal om jullie te mogen begeleiden in deze ontzettend bijzondere periode van jullie leven.
 
Om jullie hierin zo goed mogelijk te kunnen begeleiden vind ik het belangrijk om jullie écht te leren kennen zodat ik zo goed mogelijk kan aansluiten op jullie behoeftes en wensen.
 
In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden/familie, ga ik graag naar concerten en maak ik wandelingen met onze 2 doodles 🐶.
 
Liefs, Loes

Ellen

Mijn naam is Ellen, 
ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Na 25 jaar te hebben gewerkt als verloskundige en daarmee als verloskundig – echoscopist, ben ik in 2021 een andere uitdaging aangegaan in de gezondheidszorg. 
 

Momenteel ben ik werkzaam als triagist op de Spoedpost Huisartsen Twente en daarnaast sinds maart 2020 als echoscopiste bij Het Uilennest. Een erg leuke en afwisselende combinatie. 

Als echoscopist verzorg ik de echo’s vroeg in de zwangerschap bij 8 en 11 weken en eventueel de groeiecho rond 30 weken zwangerschapsduur. De echoscopie in het begin van de zwangerschap geeft de aanstaande ouders een eerste kennismaking met hun kindje. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten om samen dit wonder te aanschouwen. 

Tot ziens in de praktijk!

 

 

 

Liset 

Ik ben Liset, woon in Enschede samen met mijn man. 
We hebben vier jongens, Chris, Han, Roel en Ben.
 
Vanaf 2013 heb ik gewerkt als kraamverzorgster bij Naviva en nu aan het werk als assistente van Het Uilennest. Ook blijf ik nog als partusassistente aan het werk bij Naviva. Het is gewoon zó bijzonder en mooi om bij een bevalling te mogen helpen. En deze combi lijkt mij heel fijn; van maandag t/m donderdag als assistente bij Het Uilennest en dan de diensten waarbij ik de verloskundige kan assisteren en er mag zijn voor het gezin en ze kan helpen en ondersteunen bij de bevalling en de tijd daarna.
 
Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontmoeten!